Informatie

Actueel

De basis voor MtS WebDev werd gelegd rond 2000 met informatica opdrachten van de VWO opleiding. Langzaam maar zeker resulteerde deze hobby in het ontwerpen en ontwikkelen van eenvoudige websites voor vrienden en kleine lokale bedrijven. Al snel werden deze activiteiten uitgebreider en complexer en nam het aantal klanten daarmee toe. Ook het aantal diensten werd uitgebreid met onder andere het repareren en onderhouden van computer systemen en netwerken.

Na enige jaren gewerkt te hebben voor NDI - IT-Solutions - waarin veel ervaring is opgedaan in complexe projecten ten behoeve van kleine en grote, landelijke en internationaal opererende bedrijven en instellingen - werd in februari 2006 MtS WebDev gevestigd.

MtS WebDev wordt op dit moment gecombineerd met de studie Psychologie (5e jaar) en vakken bij Informatica en Informatiekunde aan de Universiteit van Amsterdam.

De Multi Service Card

14 Juni - MtS Webdev maakte voor Multi Service Pre Paid Solutions B.V. een simpele campagne website voor hun nieuwe product "de Multi Service Card; Uw zakelijke uitgaven in eigen regie".

De nieuwe MIM website

De nieuwe MIM website - Sinds 1 Juni staat de vernieuwde website van Monolith Investment Management live. Hierop zullen maandelijks de resultaten van zowel Monolith N.V. als Monolith Stonehenge N.V. bijgehouden worden.

De nieuwe Interapy website

De nieuwe Interapy website - Sinds 22 September is de vernieuwde website van Interapy B.V. een feit. MtS Webdev richtte hiervoor de server(s) in en dacht mee over content management en het geautmatiseerd uitrollen en testen van toekomstige versies.

'MtS WebDev' online!

'MtS WebDev' online! - Sinds 20 Januari hebben wij een vernieuwde website. Wij zullen proberen deze in de komende tijd verder uit te breiden en houden u op de hoogte van onze werkzaamheden.

Website 'Schipper Keukens' in de lucht!

Website 'Schipper Keukens' in de lucht! - De vernieuwde website van schipper keukens staat vanaf 27 December online. Neem een snel kijkje in hun showroom, lees leuke artikelen op het gebied van lifestyle en blijf op de hoogte van acties.