Contact

Actueel

 

Contact gegevens

Adres
MtS WebDev
Schelpenhoek 55
1112 DH Diemen

Internet
www.mts-webdev.nl
mischa@mts-webdev.nl

Telefoon
06-19692549

Bank
NL44RABO0374587655 t.n.v. M. ter Smitten

KvK
34244891 te Amsterdam

Btw
NL002189675B03

 
Contact formulier
De Multi Service Card

14 Juni - MtS Webdev maakte voor Multi Service Pre Paid Solutions B.V. een simpele campagne website voor hun nieuwe product "de Multi Service Card; Uw zakelijke uitgaven in eigen regie".

De nieuwe MIM website

De nieuwe MIM website - Sinds 1 Juni staat de vernieuwde website van Monolith Investment Management live. Hierop zullen maandelijks de resultaten van zowel Monolith N.V. als Monolith Stonehenge N.V. bijgehouden worden.

De nieuwe Interapy website

De nieuwe Interapy website - Sinds 22 September is de vernieuwde website van Interapy B.V. een feit. MtS Webdev richtte hiervoor de server(s) in en dacht mee over content management en het geautmatiseerd uitrollen en testen van toekomstige versies.

'MtS WebDev' online!

'MtS WebDev' online! - Sinds 20 Januari hebben wij een vernieuwde website. Wij zullen proberen deze in de komende tijd verder uit te breiden en houden u op de hoogte van onze werkzaamheden.

Website 'Schipper Keukens' in de lucht!

Website 'Schipper Keukens' in de lucht! - De vernieuwde website van schipper keukens staat vanaf 27 December online. Neem een snel kijkje in hun showroom, lees leuke artikelen op het gebied van lifestyle en blijf op de hoogte van acties.